Informatiemanagement samen ontwikkelen voor de toekomst

Alle nieuws

Informatiemanagement samen ontwikkelen voor de toekomst

Als er een vakgebied is dat nooit stilstaat, dan is dit wel informatiemanagement. Om dit vakgebied naar een hoger plan te tillen is het noodzakelijk dat informatieprofessionals de beste en meest recente kennis en vaardigheden hebben. Om deze reden zijn IMF Academy en KNVI sinds 1 oktober 2022 een samenwerking aangegaan.

27 maart 2023

Professionalisering als kernwaarde
IMF Academy is al meer dan 30 jaar actief met als doel professionals verder te helpen in hun ontwikkeling en carrière. Dit doen zij door het aanbieden van hoogwaardige en actuele (post-HBO) opleidingen, (certificerende) trainingen en distance learning cursussen, gegeven door ervaren trainers uit de praktijk.

Het aanbod van IMF
Om informatieprofessionals te voorzien van netwerkmogelijkheden én de meest actuele kennis om te delen hebben KNVI en IMF Academy de handen ineengeslagen. Samen zijn wij tot de volgende aanbieding gekomen, speciaal voor leden:

  •  KNVI-leden krijgen 15% korting bij deelname aan geselecteerde opleidingen van IMF Academy
  • Deelnemers aan de opleidingen van IMF Academy krijgen 15% korting op de contributie voor het KNVI-lidmaatschap voor het eerste jaar.

 Bekijk hier het aanbod actuele opleidingen van IMF Academy.

 Logo IMF Academy

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media