26 maart jl. hadden wij de 1e sessie van 4 over Digitale Transformatie

Alle nieuws

26 maart jl. hadden wij de 1e sessie van 4 over Digitale Transformatie

Vorige week waren wij te gast in Tilburg. Enthousiaste reacties van zowel de deelnemers als de sprekers!

4 april 2019

Op 26 maart waren wij met een groep van ca 25 deelnemers te gast bij Tilburg Univerisity. De hosting werd verzorgd door Asset Sbit, studentenvereniging van de richting Information Management. De presentatie werd ingeleid door Blue Ocean Fishing. Beide partijen hartelijk dank daarvoor!!

Dit was het eerste event in een serie van 4 die in 2019 gepland staan. De volgende sessie staat op de agenda voor 23 mei, daarover later meer. Noteer de datum alvast in je agenda.

Wij streven ernaar om de interactie binnen KNVI Zuid alsmede met andere stakeholders uit te breiden zodat er een platform ontstaat waarop professionals vanuit diverse geledingen elkaar kunnen vinden. Als je daar een mening over hebt, laat het ons dan weten.

Korte inhoud van dit event

Het draaide om een innovatief mobiliteitsprogramma waarin de Provincie N.B., een aantal Gemeenten, ministerie en bedrijven als ASML samenwerken. Door een betere economie neemt de drukte op de weg toe, het verkeer neemt hierdoor toe. In dit door de provincie geïnitieerde programma wordt op slimme en innovatieve wijze samengewerkt om de doorstroming en bereikbaarheid goed te houden. De Transformatie zit ‘m hierin dat de reiziger voortdurend wordt betrokken door middel van onderzoek: meedenken, laten testen, ideeën voorleggen. De uitkomsten worden gebruikt om de data te versterken, waardoor de oplossingen steeds beter passen bij de wensen van de reiziger. Dit programma heeft al nadrukkelijk bijgedragen aan cases over de A2 en A58.

De presentatie vinden jullie terug op https://blueoceanfishing.sharepoint.com/:b:/s/PortalExterneGebruikers/EQphhKvfmBNAmF6_1O1bSEwB_BZdBl1euy6b3skpiD9tJA?e=cjvhks

Deze link kan worden benaderd tot 19 april

NB. Dit event en Blue Ocean Fishing als gastspreker zijn mede tot stand gekomen gekomen door inzet van iSourcing Hub https://isourcinghub.nl/ . KNVI bestuur heeft gebruik gemaakt van een custom search en zo geschikte onderwerpen en sprekers gevonden. Leden van KNVI kunnen ook toegang krijgen tot Outsourcing Hub en iSourcing Hub (aanvragen via Frank Aarts of via hun site . Zie onze eerdere aankondiging hierover onder  https://www.outsourcinghub.nl/nieuws/knvi-onderzoekt-samenwerking-outsourcing-hub/)

Over de auteur

Regio Zuid

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media