SRVISION - HIGHLIGTING KEYNOTES OP 6 APRIL

Alle nieuws

SRVISION - HIGHLIGTING KEYNOTES OP 6 APRIL

Kim van Wilgen en Sander Hoogendoorn trappen dit fantastische evenement af: “Sinds we in de jaren vijftig van de vorige eeuw begonnen met het schrijven van code, hebben managers en...

10 maart 2022

Kim van Wilgen en Sander Hoogendoorn trappen dit fantastische evenement af: “Sinds we in de jaren vijftig van de vorige eeuw begonnen met het schrijven van code, hebben managers en projectmanagers geprobeerd onze manier van werken te disciplineren en te structureren. coaches worden ingehuurd om steeds complexere proceskaders en methodieken te implementeren, ontwikkelaars en testers komen altijd met nieuwe simplistische benaderingen."

Luister naar hun keynote 'Flow. De officiële slechtste software ontwikkelmethode in de geschiedenis', een praktisch verhaal over het bereiken van flow in je team en organisatie met een eigenzinnige boodschap binnen de Human Flow; het (non)gevoel van flow.

Of laat je inspireren door Roxanne 'Rocky' Hehakaija haar keynote 'Think like a comma': "Wat is je verwachtingsniveau? Naar jezelf en anderen? Het bouwen van een succesvol team draait om mindset. Met de comma-mindset kun je een omgeving creëren waarin iedereen komt in de juiste flow.”

We zien je graag op 6 en 7 april! KNVI-leden krijgen de eerste dag gratis en kopen het tweede kaartje met korting!

>> Ga naar onze speciale website en koop nu je ticket!
 

Meer informatie over de sprekers

Meer informatie over het programma

SRVISION - voor iedereen die geïnteresseerd is in de FLOW van IT management! Laat je inspireren door de verschillende sprekers die ingaan op de 4 FLOWS: Human Flow, Technology FLOW, Organize FLOW en Delivery FLOW.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media