Haal meer uit je lidmaatschap!

Alle nieuws

Haal meer uit je lidmaatschap!

De KNVI is de plek om je professionele netwerk uit te breiden en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het vakgebied. Met je lidmaatschap profiteer je bovendien van veel voordelen! 

2 februari 2023

Een van die voordelen van je KNVI-lidmaatschap is een abonnement op een van de volgende vakbladen naar keuze: Informatie Professional, OverheidsDocumentatie (oD) of AG Connect. In deze vakbladen staan artikelen die interessant zijn voor informatieprofessionals en met enige regelmaat ook geschreven zijn door KNVI-leden.

Zo verscheen in januari verscheen in AG Connect het artikel 'Hoe je AI 'uitlegbaar by design' maakt'. Het uitlegbaar maken van AI-toepassingen vereist dat die toepassingen daarop ingericht worden. Een checklist kan hier volgens KNVI Fellow Martin van den Berg en Stefan Leijnen een praktisch handvat voor bieden. Benieuwd? Haal meer uit je lidmaatschap! Log in en lees verder! 

En in oD en AG Connect verscheen het artikel 'Over versiebeheer en vernietigingsstress'. In dit artikel gaat het over het boek van Saskia Giebers, 'Kan dit weg?'. Hierin neemt ze de lezer mee in informatiebeheer, met tips om informatieprofessionals te helpen problemen anders te benaderen, waardoor een volgende crisis of affaire kan worden voorkomen. Interessant? Haal meer uit je lidmaatschap! Log in en lees verder! 


Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media