Als jij als kenniswerker digitaal fit bent, scheelt je dat 40 tot 200 uur per jaar aan zoekwerk - Kom naar de PKM Meetups!

Alle nieuws

Als jij als kenniswerker digitaal fit bent, scheelt je dat 40 tot 200 uur per jaar aan zoekwerk - Kom naar de PKM Meetups!

Tijdens deze PKM Meetups doe je ideeën op over de tools die het je makkelijker maken! De eerstvolgende Persoonlijke Kennis Management (PKM) Meetup is op 18 december 2023, georganiseerd door Martijn Aslander in samenwerking met de KNVI.

5 oktober 2023

Martijn Aslander (fellow van de KNVI) is een van de drijvende krachten achter De Maand van de Digitale Fitheid, die voor de 3e keer wordt gehouden in maart 2024. Martijn organiseert in samenwerking met de KNVI in aanloop naar én na de Maand van de Digitale Fitheid de Persoonlijke Kennis Management (PKM) Meetups. Doel is van deze PKM Meetups is van elkaar te leren en elkaar te ontmoeten.

Tijdens de PKM Meetup van 18 december 2023 duiden Martijn Aslander en Ton Zijlstra het belang van PKM. Vervolgens zal Ton de diepte in duiken als het gaat om de PKM tool Obsidian.

Meld je aan voor de PKM Meetups op: 

>> 18 december 2023 >> Meld je hier direct aan!
>> 19 februari 2024
>> 15 april 2024
>> 17 juni 2024

Geweest:
>> 16 oktober 2023

En schrijf je alvast in voor de KNVI Super Tuesday 'Maand van de Digitale Fitheid' op 5 maart 2024!

Achtergrondinformatie
Op 12 juli 2023 verscheen er op de KNVI pagina van AG Connect een artikel over de Maand van de Digitale Fitheid in maart 2023. Dit event trok 250 organisaties, die minstens vier activiteiten organiseerden voor hun medewerkers. Doel daarvan was hen meer digitale vaardigheden bij te brengen. "Hoog nodig, want veel kenniswerkers is domweg nooi geleerd hoe ze digitaal moeten werken. En dat kost een gemiddelde kenniswerker tussen de 40 en 200 uur per jaar", aldus Martijn Aslander, een van de drijvende krachten achter de Maand van de Digitale Fitheid en fellow van de KNVI.“Het plan is dit vijf jaar achtereen te doen en dat er dan zo’n vier miljoen schermwerkers bereikt worden.” 

>> Lees hier het complete artikel in de AG Connect


Meer informatie over Persoonlijk Kennis Management, vind je op deze website.

Digitale-Fitheid-NL-EN-v02-Horizontaal


Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media