Bestuurswisseling KNVI-Juridische Informatie

Alle nieuws

Bestuurswisseling KNVI-Juridische Informatie

Interessegroep KNVI-JI neemt afscheid van haar bestuursvoorzitter Mirjam Vogel en verwelkomt haar nieuwe voorzitter Maarten Bohlken

22 november 2021

Per 1 november 2021 jl. is Mirjam Vogel afgetreden als voorzitter van de KNVI-JI samen met secretaris Emmy van Hal. Hierbij gaat onze dank uit voor hun inspanningen voor de KNVI en natuurlijk de interessegroep Juridische Informatie. Activiteiten waar zij onder andere met plezier op terugkijken zijn de studiereis naar Straatsburg en het recente online seminar Ontwikkelingen rond zorgdata.

De voorzittershamer is overgenomen per vrijdag 19 november 2021 door Maarten Bohlken, directeur van de Praktizijns-Sociëteit. Daarnaast zijn er twee nieuwe toetreders tot het bestuur: Candice Alihusain werkzaam bij de Peace Palace Library en Marian Wijermars van advocatenkantoor Simmons & Simmons.

Het KNVI-JI team bestaat hierbij uit: 

- Maarten Bohlken (voorzitter)
- Candice Alihusain
- Eric Koreman (penningmeester)
- Ivan Moddder
- Marian Wijermars

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media