Zo zorg je voor digitaal fitte hybride werkers

Alle nieuws

Zo zorg je voor digitaal fitte hybride werkers

Digitaal kunnen werken werd in de pandemie de norm, hybride werken is nu de trend en wordt de nieuwe norm. Dit raakt vrijwel alle 5 miljoen kenniswerkers die we volgens Martijn Aslander rijk zijn....

25 april 2022

Medewerkers worden uitgerust met het minimale: denk aan ondersteuning van flexibele platformen, het kunnen werken in Agile of DevOps-teams, trainingen om nieuwe kennis op te doen van de nieuwste technologieën. Maar vooral: het hebben van een digital mindset. Tools en technologieën genoeg, maar als organisatie onderscheid je je door deze toe te passen op een manier die echt rendabel is, lees: bij de business past. Of zoals op de website van Harvard[1] mooi is verwoord: ‘No matter your role, technology continues to transform how you do your work. With access to a dizzying array of new tools, customer insights, and data…’ Hybride werken is dus niet alleen je medewerker uitrusten met Teams, WebEx of Zoom, het gaat verder dan dat. Als organisatie creëer je doelgericht een gezonde balans tussen de fysieke en digitale wereld, en bewaak je de digitale fitheid van je medewerkers. 

>> Haal meer uit je lidmaatschap! Log in en lees verder

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media