Praktijkverhaal Hogeschool Utrecht: AI, Arbeidsmarkt en onderwijs - hoe gaat het werken? - Bonus Masterclass AI 28 september

Alle nieuws

Praktijkverhaal Hogeschool Utrecht: AI, Arbeidsmarkt en onderwijs - hoe gaat het werken? - Bonus Masterclass AI 28 september

De KNVI-BPUG Masterclass 'De rol van AI in de digitale transformatie' op 28 september heeft als BONUS drie praktijkverhalen uit de sectoren bedrijfsleven, overheid en onderwijs. Graag lichten we het praktijkverhaal van de Hogeschool Utrecht voor je uit.

21 september 2023

In de Masterclass op 28 september wordt duidelijk waarom proactief omarmen van AI in je eigen data van vitaal belang is en hoe je zelf de baas kunt worden over AI. De masterclass is gebaseerd op wetenschap en praktische inzichten van Jan Veldsink, met als BONUS drie praktijkverhalen van: IBM, de Belastingdienst en de Hogeschool Utrecht.

Xander Lub (Lector Organisaties in Digitale Transitie) en Marco Dumont (Docent onderzoeker Lectoraat Organisaties in Digitale Transitie) van de Hogeschool Utrecht nemen je mee in de toekomst van project- en informatieprofessionals en hoe hun werk gaat veranderen door AI goed en slim in te zetten.

Door een doorkijk naar hoe de aanstormende professionals van morgen worden voorbereid op deze toekomst. Een toekomst waar bedreigingen materialiseren én kansen voor het grijpen liggen. We gaan in op hoe AI de arbeidsmarkt verandert, hoe banen veranderen of verdwijnen, en hoe we op deze ontwikkelingen inspelen in het onderwijs.

De focus van deze sessie ligt op hoe we startende professionals voorbereiden om daarmee de ervaren project- en informatie seniors te inspireren hun eigen route uit te stippelen naar een nieuwe vormen van werk en werken: Onze lessons learned vanuit het Bachelor onderwijs aan 18000 studenten en de Masters Open ICT, DDB, Project Management, Human-Centred AI.

Deze meeslepende Masterclass is voor alle informatieprofessionals die AI echt willen begrijpen en er actief mee aan de slag willen in hun organisatie.
Dus schrijf je vandaag nog in! Dat kan via onze website!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media