In the spotlight: Boek VeriSM™: Unwrapped and Applied, gratis te downloaden via eLibrary Van Haren Publishing

Alle nieuws

In the spotlight: Boek VeriSM™: Unwrapped and Applied, gratis te downloaden via eLibrary Van Haren Publishing

This book shows how VeriSM applies to the digitally transforming organization. This includes information around what digital transformation is, approaches to digital transformation and its implications for the entire organization, especially the people. The book explains how to use the VeriSM model, describing the steps to develop, maintain and use the Management Mesh to deliver a new or changed product or service.

8 mei 2020

VeriSM: Unwrapped and Applied, the second volume within the VeriSM series, extends the information in the first volume VeriSM: A Service Management Approach for the Digital Age. It shows how VeriSM applies to the digitally transforming organization. This includes information around what digital transformation is, approaches to digital transformation and its implications for the entire organization, especially the people. The book explains how to use the VeriSM model, describing the steps to develop, maintain and use the Management Mesh to deliver a new or changed product or service. Within this content, a case study is used to illustrate how to apply the model for each stage and to show the expected outcomes. Implications for the entire organization are stressed throughout the entire volume, reinforcing the concepts of enterprise strategy tying together the organizational capabilities to produce consumer-focused products and services. The second part of the book also includes a wealth of case studies, stories and interviews from organizations and individuals who have a digital transformation journey to share. VeriSM early adopters from around the world provide more information about how they are applying the guidance.

Downloaden? Dat kan gratis voor leden van de KNVI via de eLibrary van Van Haren Publishing. Leden hebben 3 maanden - tot 1 juli - gratis toegang tot de eLibrary van Van Haren Publishing. Haal waarde uit je lidmaatschap en profiteer van de kennis en kunde die je tot je kunt nemen - helemaal voor niets!

Hoe krijg ik toegang tot de eLibrary van Van Haren Publishing?
Voor haar doelgroep, die momenteel voor een groot gedeelte thuis werkt, heeft Van Haren Publishing haar digitale bibliotheek tijdelijk opengesteld. Door het toegankelijk maken van de bibliotheek aan KNVI leden kunnen publicaties met betrekking tot best practices en standaarden eenvoudig gebruikt worden.

Hieronder vind je een link naar de instructie om in te loggen op de eLibrary van Van Haren. In het onderstaande artikel kun je de vouchercode vinden. Let op! Omdat de eLibrary alleen toegankelijk is voor KNVI-leden moet je eerst inloggen op Mijn KNVI voordat je dit bericht kunt lezen.

>> Instructie inloggen op eLibrary van Van Haren Publishing 
>> Digitale Bibliotheek Van Haren Publishing tijdelijk open voor KNVI-leden

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media