BONUS Masterclass AI 28 september: 3 praktijkverhalen, waaronder die van IBM

Alle nieuws

BONUS Masterclass AI 28 september: 3 praktijkverhalen, waaronder die van IBM

De KNVI-BPUG Masterclass 'De rol van AI in de digitale transformatie' op 28 september heeft als bonus drie praktijkverhalen uit de sectoren: bedrijfsleven, overheid en onderwijs. We nodigen je uit om nieuwsgierig te zijn, te investeren in jouw ontwikkeling en mee te praten op basis van onderbouwde inzichten!

8 september 2023

In de Masterclasswordt duidelijk waarom proactief omarmen van AI in je eigen data van vitaal belang is en hoe je zelf de baas kunt worden over AI.

De masterclass is gebaseerd op wetenschap en praktische inzichten van Jan Veldsink, met als BONUS drie praktijkverhalen van: IBM, de Belastingdienst en Hogeschool Utrecht.

Dasha Simons van IBM neemt jullie mee in de wereld van regelgeving, mogelijkheden en ethiek rondom Generatieve AI. Wat kan er al met Generatieve AI in het bedrijfsleven? Wat zijn de risico’s die er mee gepaard gaan? En welke rol wil je aannemen in deze turbulente wereld die in lijn is met de waardes waar je voor staat?

Deze meeslepende Masterclass is voor alle informatieprofessionals die AI echt willen begrijpen en er actief mee aan de slag willen in hun organisatie.

Dus schrijf je vandaag nog in! Dat kan via onze website!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media