Call for presentations

Alle nieuws

Call for presentations

Op 7 februari 2025 is het VVBAD congres 'Information Management Low Countries', over de impact van data, informatie en kennis op een organisatie. Professionals uit onze branche zijn van harte uitgenodigd abstracts in te dienen die innovatieve benaderingen, praktijkvoorbeelden, casestudies en theoretische perspectieven presenteren. 

20 april 2024

Op vrijdag 7 februari 2025 vindt Information Management Low Countries (IMLoCo) plaats op campus Sint-Amandsberg van Arteveldehogeschool in Gent. Dit nieuwe VVBAD-congres gaat over de impact van data, informatie en kennis op een organisatie en richt zich tot de brede waaier van professionals in profit, non-profit en overheid, die hiervoor instaan. Het evenement zoekt de synergieën tussen deze functies en biedt spraakmakende keynotes, concrete casussen, inspirerende ideeën en veel ruimte om te netwerken en na te praten. 

Onderzoekers, academici, professionals en beleidsmakers uit de branche worden uitgenodigd om abstracts in te dienen die innovatieve benaderingen, praktijkvoorbeelden, casestudies en theoretische perspectieven op bovengenoemde onderwerpen presenteren. VVBAD ontvangt graag uiterlijk vrijdag 31 mei 2024 je voorstel: een abstract dat beknopt de opzet en thematiek beschrijft, met vermelding van de naam van de spreker, de doelgroep en de vorm van de sessie. Je voorstel indienen kan via het webformulier op de VVBAD-website. In juni laat VVBAD weten of je abstract geselecteerd is.

Meer informatie vind je op deze pagina: https://www.vvbad.be/nieuws/call-presentations-information-management-low-countries-imloco

 

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media