DEEL 8: Interviews Stephen Ibaraki - met Emma Todd en Harry Moseley

Alle nieuws

DEEL 8: Interviews Stephen Ibaraki - met Emma Todd en Harry Moseley

Stephen Ibaraki schreef het voorwoord van het KNVI-boek Smart Humanity en was keynote speaker tijdens het Smart humanity congres in 2019. Hij ontmoet invloedrijke wetenschappers, politici en Captains of Industry die hij spreekt over de laatste technologische ontwikkelingen. In de KNVI nieuwsbrief en op onze website publiceren we de komende maanden steeds twee interviews van hem.

20 januari 2022

Met dit keer:

1. Een interview met Emma Todd
Lid van de Canadese Blockchain coalitie en voorzitter van het FinTech comité. Tevens adviseur van de adviesraad voor 'Girls In Tech en CEO van de MMH Blockchain Group. Emma is gespecialiseerd in het ontwikkelen van strategieën voor nieuwe producten en werkt vaak in projecten van de Verenigde Naties.  Naast een groot aantal functies en nominaties, is Emme een influencer op haar vakgebied en is ze de organisator van een van de langst lopende crypto mining conferenties in de wereld. Over haar ervaring en inzichten gaat Stephen met haar in gesprek.

2. Een interview met Harry Moseley
Hij is een top CIO die bekend is vanwege zijn bijdrage aan Zoom en zijn inzichten in society 5.0 digital transformation. Hij was voorheen CIO en managing director bij KPMG en heeft de organisatie geholpen bij de grote groei van de afgelopen jaren op gebied van technologie en innovatie.
Als CIO & Senior Managing Director - Partner van Blackstone heeft hij een rol gespeeld in de transformatie van deze organisatie. Hij staat dan ook in de CIO Magazine's Hall of Fame en staat bekend als een van de top-CIO's zoals Computerworld die onderkent. Hij is lid van diverse advies organen, waaronder bij BioDental Sciences, Rewards Network, Leukemia & Lymphoma Society en de Advisory Board of the New York City Chapter of the Leukemia & Lymphoma Society. Stephen gaat in gesprek over diverse onderwerpen uit de carrière van Harry.

Meer informatie over Stephen Ibaraki:
Op ons Smart Humanity event in 2019 was Stephen Ibaraki een van de keynote sprekers. Daarnaast heeft hij het voorwoord voor het Smart Humanity boek geschreven. Stephen is bekend als investeerder in diverse technische start-ups, en hij is een belangrijke adviseur voor internationale netwerken zoals IFIP, ITU en YPO (zie: http://www.stephenibaraki.com/). Hij was ook voorzitter van Canada’s Association of Information Technology Professionals (CIPS). Als internationaal gerenommeerd spreker reist hij de hele wereld over en ontmoet hij invloedrijke wetenschappers, politici en Captains of Industry. Met deze mensen spreekt hij over de laatste technologische ontwikkelingen. Deze gesprekken worden door hem ook opgenomen en gepubliceerd via zijn netwerk. De gesprekken zijn allemaal vindbaar op de website van Stephen en op de website van de ACM: Stephen is een nauw verbonden aan de Association for Computing Machinery (ACM). De ACM is de Canadese zusterorganisatie van de KNVI (zie: https://www.acm.org/about-acm/about-the-acm-organization). Met de persoonlijke toestemming van Stephen en de ACM mogen we de gesprekken ook aan alle lezers van de KNVI nieuwsbrief aanbieden. 

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media