3e event IFIP 60 jaar: Digital Twin for Cyber-physical Production Systems - 4 oktober 2021

Alle nieuws

3e event IFIP 60 jaar: Digital Twin for Cyber-physical Production Systems - 4 oktober 2021

Vier je mee? IFIP bestaat 60 jaar! Een mooie gelegenheid voor IFIP om de variëteit aan werkzaamheden van IFIP over het voetlicht te brengen en interessante events voor jou en anderen te organiseren, zoals die op maandag 4 oktober.

19 september 2021

In this session, some of the creators of the IFIP Code of Ethics and Professional Conduct will gather to talk about the Code’s importance. In today’s rapidly transforming digital landscape, it is vital to set explicit boundaries and outline clear values. To quote from the Code’s preamble: “The entire computing profession benefits when the ethical decision-making process is accountable to and transparent to all stakeholders. Open discussions about ethical issues promote this accountability and transparency.

>> More information and registration

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media