Koffie college met Martijn Aslander

Alle nieuws

Koffie college met Martijn Aslander

In dit koffie college geeft Martijn Aslander een heldere toelichting op zijn persoonlijke ervaring met de coronacrisis, en over zijn visie die ook in de KNVI-documentaire 'Kenniswerk' aandacht krijgt.

28 april 2020

Vele organisaties bieden mooie online content aan voor hun leden, abonnementshouders of hun volgers. Wij zagen een heel leuke vorm van het delen van online informatie, in dit geval een koffie college. In dit college geeft Martijn Aslander een heldere toelichting op zijn persoonlijke ervaring met de coronacrisis, en over zijn visie die ook in de KNVI-documentaire 'Kenniswerk' aandacht krijgt. Met dank aan de collega's van De Ondernemer die deze serie colleges hebben uitgebracht!

Bekijk hier het koffie college met Martijn Aslander.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media