Keynote knvi-srvision23: The inevitable emergence of a new economy - Shinta Oosterwaal

Alle nieuws

Keynote knvi-srvision23: The inevitable emergence of a new economy - Shinta Oosterwaal

Deze keynote over de Purpose Economy is een mooi, maatschappelijk relevant thema en duiding van de huidige economische transitie, de nieuwe values vanuit onze veranderende maatschappij, onze natuur en systemen waarin we werken. En op microniveau ook over de rol van zingeving in het bedrijfsleven, om klanten en medewerkers te binden en waarom je daarin nieuwe waarde(n) moet omarmen om te kunnen overleven.

30 maart 2023

Haar focus ligt op welke waarden voortkomen uit de marges die de patronen van traditioneel economisch denken doorbreken en plaats maken voor systemische vernieuwing in de richting van een geheel nieuwe economie die misschien wel erg oneconomisch is.

Tijdens haar keynote zal Shinta aangeven waar de economie zoals we die altijd gekend hebben hapert en langzaam maar zeker overbodig wordt als gevolg van een nieuwe economie met nieuwe regels en nieuwe waarden die uit de marges opdoemt.

Interessante materie? Kom naar knvi-srvision23 en luister naar wat Shinta Oosterwaal je te vertellen heeft!

>> Meer informatie over de sprekers

>> Het programma van 18 en 19 april

>> Aanmelden

Shinta Oosterwaal - LI en Insta

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media