FOLIO zoekt technisch auteurs voor Season of Docs, een Google initiatief

Alle nieuws

FOLIO zoekt technisch auteurs voor Season of Docs, een Google initiatief

FOLIO zoekt technisch auteurs die namens haar bijdragen aan Season of Docs, een Google initiatief. Daarvoor zullen zij nauw samenwerken met de open-sourcecommunity. De schrijvers passen hun kennis toe op de documentatie van FOLIO en leren meer over het open-sourceproject en nieuwe technologieën.

25 juni 2020

FOLIO is een samenwerkingsverband tussen bibliotheken, leveranciers, ontwikkelaars en consortia dat open source technologie ontwikkelt en bibliotheekdiensten op basis van een toekomstvisie voor bibliotheken herdefinieert en innoveert. 

FOLIO is toegelaten tot Season of Docs (een Google-initiatief), waarin technisch schrijvers gekoppeld worden aan open-sourceprojecten om zo samenwerking te stimuleren en documentatie voor de open-sourcewereld te verbeteren.

Nu zoekt FOLIO technisch auteurs die namens haar bijdragen aan het initiatief en daarvoor nauw zullen samenwerken met de open-sourcecommunity. De schrijvers passen hun kennis toe op de documentatie van FOLIO en leren meer over het open-sourceproject en nieuwe technologieën. Technisch auteurs wereldwijd kunnen zich aanmelden voor deelname aan Season of Docs. Iedereen die zich aanmeldt en die toegelaten wordt, krijgt een mentor toegewezen en ontvangt een vergoeding van Google.

Het gaat om technisch schrijvers voor de volgende projecten:

- Uitbreiding van eindgebruikersdocumentatie van FOLIO-apps
- Verbetering van de beleving van ontwikkelaars die werken met of bijdragen aan FOLIO
- Opstellen van documentatie over FOLIO-implementaties voor systeembeheerders

Kijk op deze website voor meer informatie over de projecten.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media