Ontwikkel je persoonlijke leiderschap en los problemen op, met hulp van vakgenoten.

Alle nieuws

Ontwikkel je persoonlijke leiderschap en los problemen op, met hulp van vakgenoten.

Elk persoon team of organisatie heeft uitdagingen waar geen standaardoplossingen voor zijn. Wanneer een traditionele aanpak tekortschiet heb je creativiteit nodig. Action Learning helpt individuen en teams om op een gestructureerde wijze gedragen oplossingen te ontwikkelen. Kom je in je werk of privé situatie vragen tegen? Welke vragen wil je niet stellen in je werk omgeving? Welke vaardigheid wil je ontwikkelen samen met vakgenoten?

10 februari 2020

Een nieuwe groep, met maximaal 8 personen, start binnenkort in de Regio Rotterdam vanuit KNVI.

Wat gebeurt er tijdens zo’n sessie?

1. Even landen. Hoe gaat het met iedereen? Welke uitdagingen zijn er?

2. Uitleg hoe de methodiek werkt. Verdiepen in één of enkele uitdagingen door elkaar vragen te stellen.

3. Hoe leren de deelnemers? Hoe leert het team?  en afronding.

Waarom Action Learning?

Deze methodiek draagt innovatie in het oplossen van problemen en leren van vaardigheden ineen. Deelnemers leren op een andere manier naar hun uitdaging te kijken en worden gestimuleerd om zelf met creatieve oplossingen te komen en werken toe naar een concreet en tastbaar resultaat waar men in de praktijk direct mee aan de slag kan. Je leert niet alleen om problemen op te lossen maar ontwikkelt daarmee je communicatie en leiderschaps vaardigheden.

Continuous Learning

Ervaring opdoen door te doen, als bron van leren, leidt immers, meer dan bij welk formeel instructieprogramma dan ook, tot duidelijk te plaatsen kennistekorten. Leren 'spreekt' in dat geval en is niet meer 'kunstmatig', maar context gebonden en relevant.

Wil je deelnemen?

We starten in Rotterdam en komen iedere zes weken bij elkaar en reflecteren na drie sessies. De data worden gezamenlijk bepaald. Een Action Learning bijeenkomst duurt ca 2 uur en wordt begeleid door een ervaren Action Learning Coach. Je eigen bijdrage voor deelname bedraagt € 10,- per bijeenkomst.

Permanente Educatie (PE) punten zijn van toepassing.

Voor meer info kan je bellen met:

Tom Dalderup - bestuurder KNVI en gecertificeerd Action Learning Coach - 06 51813153 - tom.dalderup@gmail.com 

Chris Raghoebarsing - voorzitter KNVI Regio Rotterdam - 06 24271771 - chrisrag@gmail.com

Exacte locatie in Rotterdam wordt z.s.m. bekend gemaakt

Over de auteur

Regio Rotterdam

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media