Een-tweetje tussen denkkwaliteit en datakwaliteit

Alle nieuws

Een-tweetje tussen denkkwaliteit en datakwaliteit

"Als we niet uitkijken verdrinken we in de toenemende stroom aan data, informatie en kennis. Er is behoefte aan een hogere kwaliteit van (kritisch) denken én een hogere kwaliteit van data. In dit artikel een verkenning van deze kwaliteiten, hun relatie en het belang van context en ethiek", zegt Danny Greefhorst, voorzitter IG Architectuur in het blad voor Informatie Professional.

20 oktober 2020

Lees hier het hele artikel 'Een-tweetje tussen denkkwaliteit en datakwaliteit'.

Meer van dit soort artikelen lezen? Word dan KNVI-lid en profiteer van de vele voordelen van het lidmaatschap, zoals een abonnement op IP (Informatie Professional) met interessante artikelen op jouw vakgebied. https://bit.ly/2HgXLYH

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media