Case Od Kwaliteitsawards - winnaar 2023 - Ministerie van Justitie en Veiligheid

Alle nieuws

Case Od Kwaliteitsawards - winnaar 2023 - Ministerie van Justitie en Veiligheid

De Od Kwaliteitsawards 2023 zijn uitgereikt aan organisaties die hun dienstverlening aanzienlijk hebben verbeterd en waarvan de resultaten bijdragen aan kwaliteitsverbetering in de informatievoorziening. Dit keer belichten we de case 'Met lef aan de slag', van het Ministerie van Justitie en Veiligheid, winnaar van 2023.

12 april 2024

Jan Rooijmans is teammanager advies informatievoorziening bij het ministerie van Justitie en Veiligheid: "Ons team is al lange tijd bezig voor het bestuursdepartement van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Wij zorgen, kort gezegd, voor een betere, duurzame beschikbaarheid van informatie. Het verbeterprogramma Samen Digitaal is in 2016 opgezet en met vallen en opstaan zijn er concrete resultaten behaald die ook duurzaam geborgd zijn. Langs alle vier de actielijnen van het huidige programma Open Op Orde kunnen we zeggen dat we op de goede weg zijn. Het is dus niet gek dat we denken, in alle bescheidenheid, voor deze Od Kwaliteitsaward IHH in aanmerking te komen. Niet op basis van nota’s en handboeken maar op basis van onze behaalde resultaten."

>> Lees hier de complete case 'Met Lef aan de slag'


Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media