Wrap up symposium IT-onderzoeksbureau

Alle nieuws

Wrap up symposium IT-onderzoeksbureau

Jaarlijks organiseert het internationale IT-onderzoeksbureau Gartner een vierdaags symposium. Gartner deelt dan haar nieuwste research resultaten en inzichten. Het thema was dit jaar: “The Next Era − We Shape AI, AI Shapes Us'.

14 november 2023

Bijgaand een wrap up van dit symposium (6-9 november) met een boodschap die ieder van ons, zowel professioneel en persoonlijk, zal raken. In de wrap up is een link opgenomen naar de samenvatting die Gartner heeft opgesteld met verwijzingen naar de presentaties die op het symposium zijn gegeven.

>> Lees de wrap up, met presentaties

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media