“Betere Besluitvorming met Data” van Avans Hogeschool Breda

Alle nieuws

“Betere Besluitvorming met Data” van Avans Hogeschool Breda

Heb je interesse in een samenwerkingsverband met de minor “Betere Besluitvorming met Data” van Avans Hogeschool Breda? Graag komen wij in contact met potentiële geïnteresseerden vanuit diverse organisaties; doel hiervan is het verkennen van de mogelijkheden om een (langdurige) samenwerking aan te gaan m.b.t. het ophalen en uitvoeren van opdrachten door onze studenten, het verzorgen van evt. gastcolleges, workshops vanuit uw organisatie etc

29 juni 2020

In september 2020 starten ca. 30 studenten met de minor “Betere Besluitvorming met Data” van Avans Hogeschool Breda, onder begeleiding van 3 docenten bedrijfskunde. De studenten komen van 11 verschillende academies/opleidingen binnen onze hogeschool. Interdisciplinariteit is een belangrijk onderdeel. 

Het doel van de minor is om deze studenten bewust te maken van het feit dat de beschikbaarheid van data niet vanzelfsprekend inhoudt dat dit ook onderdeel is/wordt van besluitvormingsprocessen binnen de betreffende organisaties. Tevens kijken we naar de oorzaken hiervan, hoe je hiermee om kunt gaan etc. Ook is er oog voor de verschillende typen besluitvorming, op verschillende organisatieniveaus en in verschillende soorten organisaties (bedrijfsleven, publiek, maatschappelijk).

Na een 4-tal weken opdoen van inhoudelijke kennis gaan de studenten in de periode eind september- kerst in groepjes van 2-3 personen aan de slag met een relevante opdracht voor een organisatie. Hierbij gaan ze minimaal 2 dagen per week voor die opdrachtgever aan de slag (online en/of op locatie), de overige dagen komen ze naar Avans Hogeschool voor begeleiding, besprekingen, trainingen etc.

Graag komen wij in contact met potentiële geïnteresseerden vanuit diverse organisaties; doel hiervan is het verkennen van de mogelijkheden om een (langdurige) samenwerking aan te gaan m.b.t. het ophalen en uitvoeren van opdrachten door onze studenten, het verzorgen van evt. gastcolleges, workshops vanuit uw organisatie etc.

Ter aanvulling is het wellicht relevant te vermelden dat voor de activiteiten van de studenten geen vergoeding wordt gevraagd (m.u.v. mogelijke reiskosten en kosten VOG o.i.d.); voor het verzorgen van gastcolleges, workshops etc. geldt hetzelfde (geen vergoeding uren, wel evt. reiskosten). 

Bij interesse verzoeken wij u contact op te nemen met Rian Dirken, docent informatiemanagement bij de opleiding Bedrijfskunde Avans Hogeschool Breda, via emailadres acm.dirken@avans.nl  of via Linkedin pagina https://www.linkedin.com/in/riandirken/.

Over de auteur

Process Mining

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media