17 maart SRVISION - HIGHLIGTING KEYNOTES OP 6 & 7 APRIL

Alle nieuws

17 maart SRVISION - HIGHLIGTING KEYNOTES OP 6 & 7 APRIL

Julie Gunderson haar keynote op 6 april gaat over 'Finding Flow in Reliability'. Omdat betrouwbaarheid een centraal aandachtspunt is in organisaties, is samenwerking tussen werkgroepen een...

17 maart 2022

Julie Gunderson haar keynote op 6 april gaat over 'Finding Flow in Reliability'. Omdat betrouwbaarheid een centraal aandachtspunt is in organisaties, is samenwerking tussen werkgroepen een belangrijk onderdeel van het bouwen van veerkrachtige systemen. In deze keynote gaat Julie in op hoe de concepten van flow combineren met de perspectieven van SRE en DevOps. Daarnaast leren teams hoe ze Chaos Engineering en flow kunnen gebruiken om hun algehele betrouwbaarheid en klantervaring te verbeteren.

Of laat je inspireren door Marco Gianotten zijn keynote 'XLA Unboxed' op 6 april of zijn presentatie 'XLA? Laat me alsjeblieft de waarde zien!' op 7 april. Marco: "Leiderschap gaat niet om de eenzame noot, maar om de volgers. XLA groeide van een grassroots-beweging naar een toegewijde gemeenschap. Het doel heeft veel te maken met Flow: een staat van verhoogde focus en onderdompeling in kunst, spel en werk."

We zien je graag op 6 en 7 april! KNVI-leden krijgen de eerste dag gratis en kopen het tweede kaartje met korting!

>> Ga naar onze speciale website en koop nu je ticket!

Meer informatie over de sprekers

Meer informatie over het programma

SRVISION - voor iedereen die geïnteresseerd is in de FLOW van IT management! Laat je inspireren door de verschillende sprekers die ingaan op de 4 FLOWS: Human Flow, Technology FLOW, Organize FLOW en Delivery FLOW.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media