Terugkijken webinar KNVI I SOD 'Grip op (on)gedeelde informatie; inzicht en overzicht'

Alle nieuws

Terugkijken webinar KNVI I SOD 'Grip op (on)gedeelde informatie; inzicht en overzicht'

Op 15 juli vond het KNVI I SOD webinar 'Grip op (on)gedeelde informatie; inzicht en overzicht' plaats. In dit webinar gaven we de deelnemer vanuit verschillende invalshoeken inzicht in de problematiek van de enorme hoeveelheid te beheren informatie en hoe dit aan te pakken.  Was je al op vakantie en heb je dit...

27 juli 2020

Op 15 juli vond het KNVI I SOD webinar 'Grip op (on)gedeelde informatie; inzicht en overzicht' plaats. In dit webinar gaven we de deelnemer vanuit verschillende invalshoeken inzicht in de problematiek van de enorme hoeveelheid te beheren informatie en hoe dit aan te pakken. 

Was je al op vakantie en heb je dit webinar gemist en/of wil je 'm nog eens terugkijken? Dat kan hier. Meer weten over de inhoud van het webinar zelf, bekijk dan deze pagina.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media