Breng ons vakgebied onder de aandacht!

Alle nieuws

Breng ons vakgebied onder de aandacht!

De wereld om ons heen verandert met de dag, en de bijdrage die professionals van de KNVI aan die verandering leveren is evident. Denk aan het maken van een app, het verbeteren van de informatievoorziening, of jouw bijdrage aan een belangrijk project: er is altijd een goede 'practice of een bijzondere ervaring te delen. We nodigen je van harte uit daarover te publiceren!

27 mei 2021

Een persoonlijk blog van 500 woorden in een van onze vakbladen - AG Connect, IP en OD. Dat zal voor veel KNVI-ers geen probleem opleveren :).

In alle drie de bladen hebben we onze eigen KNVI-pagina's, waar in elke uitgave ruimte is voor columns en voor onze events. De Super Tuesday events krijgen bijvoorbeeld in de AG Connect ruimte om zich te presenteren. En in de OD wordt veel aandacht gegeven aan onze activiteiten op het gebied van documentaire informatievoorziening en de samenwerking die we hebben met KIA.

We nodigen jullie als leden uit om een persoonlijke blog te schrijven over wat jullie in het vakgebied bezig houdt. De wereld om ons heen verandert met de dag, en de bijdrage die professionals van de KNVI aan die verandering leveren is evident. Een bijdrage aan het maken van een app, de bijdrage aan het verbeteren van de informatievoorziening, of jouw bijdrage aan een belangrijk project: Er is altijd een goede 'practice of een bijzondere ervaring te delen.

Dus: wil je een bijdrage leveren, laat het ons weten! Wouter Bronsgeest kan je helpen bij het schrijven van je column, er is dus gelegenheid om in overleg te gaan over jouw tekst. Meld je aan via info@knvi.nl

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media