Beluister de nieuwste afleveringen (juni) van Podcast Peper!

Alle nieuws

Beluister de nieuwste afleveringen (juni) van Podcast Peper!

In deze afleveringen van Podcast Peper nemen we je mee op een boeiende reis door de wereld van organisatieontwikkeling en projectmanagement. 

19 juni 2023

In de Podcast Peper aflevering #034 'Start met het einddoel in gedachten' verwelkomen we programmadirecteur Rijkswaterstaat, Jente Huisman, als special gast. Jente is een ervaren professional op het gebied van organisatieontwikkeling en de drijvende kracht achter het ambitieuze RIjkswaterstaat programma "Open op Orde".
>> Beluister aflevering #034

In de Podcast Peper aflevering #035 'Informatiehuishouding op orde met Microsoft 365' van Podcast Peper gaan we samen met Eric Burger dieper in op de uitdagingen en mogelijkheden binnen organisaties. Eric heeft een schat aan ervaring en inzicht in Microsoft 365 en het inrichten zodat de informatiehuishouding op orde komt en blijft. >> Beluister aflevering #035

Meer afleveringen van Podcast Peper beluisteren? Je vindt ze hier.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media