Werf jij informatieprofessionals voor de Rijksoverheid? Krijg inzicht in hun behoeften en drijfveren tijdens de sessie op 31 oktober!

Alle nieuws

Werf jij informatieprofessionals voor de Rijksoverheid? Krijg inzicht in hun behoeften en drijfveren tijdens de sessie op 31 oktober!

Op 31 oktober 2023 organiseert de Rijksoverheid een infosessie over het werven van informatiespecialisten bij de Rijksoverheid. Tijdens deze sessie presenteren ze de resultaten van hun onderzoek naar de drijfveren van informatieprofessionals.

20 oktober 2023

Het onderzoek is uitgevoerd in juli van dit jaar. De deelnemers, allen professionals werkzaam in de informatievoorziening, hebben een enquête ingevuld om hun drijfveren en behoeften duidelijk te maken. In totaal hebben 271 interne 282 externe professionals de enquête ingevuld.

Met deze inzichten wil de Rijksoverheid nog beter inspelen op wensen en behoeften van informatieprofessionals om zo het werken bij de Rijksoverheid nog aantrekkelijker te maken.

Benieuwd naar welke inzichten dit onderzoek heeft opgeleverd? Kom dan naar de infosessie: Aan Tafel! Samen Werken aan het Beste Wervingsresultaat op 31 oktober bij het Rijkspand Beatrixpark in Den Haag. In deze sessie gaan ze dieper in op de resultaten van dit onderzoek

Waarom deelnemen?

  • Verdiepende Inzichten: Ontdek de resultaten van hun nieuwe doelgroeponderzoek en begrijp de impact hiervan op de werving van informatiespecialisten.
  • Ervaren & Leren: Verkrijg waardevolle inzichten uit de successen en leerervaringen van hun evenement Open Huis IT&IV @Rijksoverheid.
  • Netwerken en Kennisuitwisseling: Maak connecties met vakgenoten en professionals en deel je ervaringen, inzichten en best practices over werving en arbeidsmarktcommunicatie.


Aanmelden?
Dat kan via deze link.

 

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media