KNVI/KIVI Jong Talent prijzen 2023: nominaties kunnen ingestuurd worden t/m 18 september

Alle nieuws

KNVI/KIVI Jong Talent prijzen 2023: nominaties kunnen ingestuurd worden t/m 18 september

De Hollandsche Maatschappij Prijzen voor Jong Talent worden jaarlijks toegekend ter bevordering van het wetenschappelijk onderwijs in de technische en exacte vakken, waaronder de KNVI/KIVI Scriptieprijs voor Informatica en Informatiekunde. De inschrijving voor de KNVI/KIVI Jong Talent prijzen is vanaf 10 juli geopend. 

10 juli 2023

In 2023 zijn er achttien afstudeerprijzen beschikbaar, ter bekroning van uitzonderlijke studieresultaten (masterscriptie of onderzoeksverslag), waaronder de KNVI/KIVI Scriptieprijs voor Informatica en Informatiekunde van 3.000 euro - en twee 2e prijzen van elk 1.000 euro gesponsord door de KHMW.

Ook zijn er aanmoedingsprijzen voor de beste studieresultaten in het eerste studiejaar aan een Nederlandse instelling voor wetenschappelijk onderwijs. In totaal 67 prijzen van elk € 500, waarvan 9 prijzen van KNVI/KIVI in de studierichting Informatica & technische informatica.

Nominaties voor zowel de afstudeerprijzen als de aanmoedingsprijzen kunnen uitsluitend digitaal worden ingediend via het inschrijfformulier op de website van de KHMW. De deadline voor alle nominaties is 18 september 2023.

Op 27 november 2023 vind de uitreiking van de KNVI/KIVI Jong Talentprijzen plaats bij KHMW, Hodshon huis, Haarlem.

>> Meer informatie over de KNVI Jong Talent Prijzen

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media