60 jaar IFIP: Future Trends in Databases - 22 november

Alle nieuws

60 jaar IFIP: Future Trends in Databases - 22 november

Doe mee met het achtste panel in de IFIP 60th Anniversary Future of Information Processing Series, "Toekomstige trends in databases: van datawetenschap tot kunstmatige intelligentie tot kwantumcomputing."

19 november 2021

Dit panel vindt plaats op 22 november van 17:00 – 18:15 CET en richt zich op opkomende onderwerpen in database-onderzoek, zoals data-engineeringtechnologieën die datawetenschap ondersteunen, problemen met datakwaliteit in moderne applicatiedomeinen, prestatie-optimalisatie met de steun van kunstmatige intelligentie en kwantumcomputing voor databases, met bijzondere nadruk op toekomstige trends op dit gebied.

Het panel wordt gemodereerd door Philippe Cudre-Mauroux van de Fribourg University en bevat lezingen door Tiziana Catarzi, Sapienza University; Monica Scannapieco, Italiaans Nationaal Instituut voor de Statistiek; Oscar Romero, de Polytechnische Universiteit van Catalonië; Paolo Ceravolo, Universiteit van Milaan; en Sven Groppe, Universiteit van Lübeck.

Ga naar de speciale website voor meer informatie en om u aan te melden.

"Toekomstige trends in databases" is de achtste van 10 IFIP60-panelevenementen die van augustus tot december lopen. Bezoek de IFIP Jubilee-site om meer te weten te komen over aankomende evenementen of om opnames van de vorige te bekijken.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media