Oproep: wie neemt deel aan het panel over corona-app?

Alle nieuws

Oproep: wie neemt deel aan het panel over corona-app?

Wie vanuit de leden van de KNVI heeft relevante expertise als het gaat om advies te geven over toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en duidelijk taalgebruik? Meld je aan voor een panel over de corona-app van Gebruiker Centraal!

28 mei 2020

Gebruiker Centraal en KNVI zijn in gesprek om de samenwerking te intensiveren tussen beide organisaties. We zien thema's die voor beide organisaties relevant zijn, en waarbij we kennis en kunde kunnen delen. Een eerste mogelijkheid om samen te werken doet zich al voor. 

Het bouwteam bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport dat werkt aan de corona-app, heeft namelijk Gebruiker Centraal, Ieder(in) en Leer Zelf Online gevraagd om advies over toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en duidelijk taalgebruik te geven.

Gebruiker Centraal zoekt daarbij de samenwerking op met KNVI. Het doel is een zo breed mogelijk panel op te zetten, waar concrete ontwerpvoorstellen gedeeld worden en waarbij we advies gebundeld teruggeven aan het bouwteam.

Wie vanuit de leden van de KNVI heeft relevante expertise en wil bijdragen? Laat het ons voor 11 juni weten via: info@knvi.nl

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media