srvision23 - IT Service Management conference & exhibition - Inschrijving geopend!

Alle nieuws

srvision23 - IT Service Management conference & exhibition - Inschrijving geopend!

Laat je inspireren en vergroot je kennis! Op 18 en 19 april 2023 zijn er workshops, plenaire sessies en breakout-sessies. Een tweedaagse zoals je gewend bent, maar dit keer op twee locaties: MeetUp Jaarbeurs Utrecht en Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

5 januari 2023

KNVI-SRVSION23: VALUE!
Al bijna 20 jaar is het jaarlijkse srvision evenement (voorheen bekend als Service Manager Dag) uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke IT Management evenementen in Europa. Met zijn wortels in (IT) Service Management, heeft het evenement vele relevante visies en praktijken uit het veld van IT management, service management, IT support & operations gehost.

De afgelopen jaren hebben we zowel inspirerende als praktische sessies gezien over Agile, Lean, DevOps, SRE, SIAM of Customer Experience. Elk jaar waren de sessies gericht op een relevant thema. Na 'Veerkracht' en 'Flow' wordt het thema voor onze editie van 2023... Value!

Deze editie mag je niet missen! Wat dacht je van inspirerende keynotes van Jonathan Smart (Sooner Safer Happier), Carlos Casanova (Forrester) en de praktijkverhalen van Joris van Dijk (Chief Commercial Officer Feyenoord Rotterdam N.V.?

>> Check het programma en laat je inspireren

>> Meer informatie over de sprekers

>> Meld je aan! NB: Wil je je aanmelden? Log dan in met de nieuwe gegevens die je 8-12-2022 via KNVI hebt ontvangen.

Tot in april! We ontmoeten je graag!

Banner_WEB1280_srvisonV2

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media