Laatste kans! Tot 1 juli nog gratis boeken te downloaden via eLibrary van Van Haren Publishing

Alle nieuws

Laatste kans! Tot 1 juli nog gratis boeken te downloaden via eLibrary van Van Haren Publishing

Pak die laatste kans! Nog tot 1 juli (vandaag en morgen dus) haal je veel extra waarde uit je lidmaatschap. Tot dan heb je als lid van de KNVI nog gratis toegang tot de eLibrary van Van Haren Publishing & Learning Solutions.

29 juni 2020

Pak die laatste kans! Nog tot 1 juli (vandaag en morgen dus) haal je veel extra waarde uit je lidmaatschap. Tot dan heb je als lid van de KNVI nog gratis toegang tot de eLibrary van Van Haren Publishing & Learning Solutions. Op deze manier kun je veel kennis en kunde tot je nemen - helemaal voor niets!

In de rubriek Boek van de Week op onze LinkedIn (KNVI.NL) en in de nieuwsberichten 'In the spotlight' op onze website hebben we de afgelopen maanden veel boeken onder de aandacht kunnen brengen. Bekijk hieronder welke andere interessante boeken je tot 1 juli nog gratis kan downloaden:

- Testautomatisering wendbaar organiseren
- Ga toch leidinggeven; een manifest tegen overmatig coachen
- De ism-methode
- Implementing effective it governance and management
- Business informatiemanagement en bisl in de praktijk
- Business informatieplanning; een raamwerk voor organisatieverbetering

Downloaden? Dat kan! Lees hieronder hoe je toegang krijgt tot de eLibrary van Van Haren Publishing:
Voor haar doelgroep, die momenteel voor een groot gedeelte thuis werkt, heeft Van Haren Publishing haar digitale bibliotheek tijdelijk opengesteld. Door het toegankelijk maken van de bibliotheek aan KNVI leden kunnen publicaties met betrekking tot best practices en standaarden eenvoudig gebruikt worden.

Hieronder vind je een link naar de instructie om in te loggen op de eLibrary van Van Haren. In het onderstaande artikel kun je de vouchercode vinden. Let op! Omdat de eLibrary alleen toegankelijk is voor KNVI-leden moet je eerst inloggen op Mijn KNVI voordat je dit bericht kunt lezen.

>> Instructie inloggen op eLibrary van Van Haren Publishing 
>> Digitale Bibliotheek Van Haren Publishing tijdelijk open voor KNVI-leden

 

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media