Met korting naar het Software Cost Management Summit op 4 oktober 2022

Alle nieuws

Met korting naar het Software Cost Management Summit op 4 oktober 2022

Kostenbeheersing van IT projecten en IT contracten is voor menige organisatie een flinke uitdaging. Veel organisaties hebben moeite om hun IT uitgaven onder controle te krijgen, terwijl andere wel de juiste inzichten hebben om fact-based besluiten te nemen over hun IT. Op 4 oktober brengen COSMIC en Nesma een aantal voorlopers in de IT op het podium om hun ervaringen te delen met begroting en kostenbeheersing van IT.

2 september 2022

Internationale sprekers uit de wereld van Projectmanagement, IT Cost Management en de Auto-industrie, waar steeds meer tijd en geld in softwareontwikkeling wordt gestoken, zullen hun licht laten schijnen over het belang van het inzichtelijk maken van de kosten en de voortgang van softwareontwikkeling, en hoe organisaties dat (kunnen) doen.

Kortom: Een bijeenkomst die interessant is voor iedereen die te maken heeft met het begroten, plannen en/of verantwoorden van IT-projecten. Mis deze kans niet!

Je bent als KNVI-lid van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze Software Cost Management Summit op 4 oktober in de Philharmonie in Haarlem. Het bijwonen van deze Summit kost € 399,- p.p. (excl. BTW). KNVI-leden krijgen 15% korting (kortingscode KNVI-IT-2022 )

>> Aanmelden kan hier

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media