KNVI-JI bezoekt de juridische uitgevers. Meld je aan!

Alle nieuws

KNVI-JI bezoekt de juridische uitgevers. Meld je aan!

KNVI-JI bezoekt de juridische uitgevers Kluwer, Paris en Den Hollander op donderdag 16 juni 2022.

12 mei 2022

Graag nodigt de interessegroep Juridische Informatie je uit voor een dag langs vooraanstaande juridische uitgevers. Deze themadag zal plaatsvinden op donderdag 16 juni 2022. Het thema is:

- Blik achter de schermen van de juridische uitgevers

De uitgevers dus zelf aan het woord over hun dagelijks werk én hun toekomstplannen. Er komt uitleg over het uitgeversvak. Het echte handwerk: Hoe vul je bijvoorbeeld elke keer weer een tijdschrift? Waarom verschijnen de T&C delen met de regelmaat van de klok en een andere serie niet? Waar loop je als uitgever zoal tegenaan? Hiermee gunnen de uitgevers ons een bijzondere blik achter de schermen. Daarbij is het goed om elkaar als KNVI-leden, na twee jaar corona, te ontmoeten binnen de mooie steden Deventer en Zutphen. Meld je daarom aan!

09.00 uur - vertrek bus uit Amsterdam *)
11.00 uur - Pieter Bon bij Wolters Kluwer in Deventer
12.30 uur - restaurant in Zutphen
14.00 uur - Antoine Paris van Uitgeverij Paris
14:30 uur - thee en koffie
14.45 uur - Anton den Hollander van Uitgeverij Den Hollander
15.30 uur - terugreis naar Amsterdam

*) Over de busreis nog het volgende. De organisatie kan een volledig verzorgde busreis maken vanaf Amsterdam [locatie volgt], maar er ook toe besluiten om de deelnemers vanaf station Deventer naar Zutphen te vervoeren en dan weer op het station in Zutphen af te zetten. Graag verneemt de organisatie dus van tevoren wat jouw voorkeur heeft als deelnemer. We nemen contact met je op!

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media