DEEL 6: Interviews Stephen Ibaraki - met Christopher L. Magee, Anuraag Singh and Cherif Gamra & With Whurley

Alle nieuws

DEEL 6: Interviews Stephen Ibaraki - met Christopher L. Magee, Anuraag Singh and Cherif Gamra & With Whurley

Stephen Ibaraki schreef het voorwoord van het KNVI-boek Smart Humanity en was keynote speaker tijdens het Smart humanity congres in 2019. Hij ontmoet invloedrijke wetenschappers, politici en Captains of Industry die hij spreekt over de laatste technologische ontwikkelingen. In de KNVI nieuwsbrief en op onze website publiceren we de komende maanden steeds twee interviews van hem.

19 november 2021

Dit keer:
 

1. Een interview met Christopher L. Magee, Anuraag Singh and Cherif Gamra

Drie onderzoekers die in gesprek gaan met Stephen over wereldwijde innovatieve trends en voorspellingen van specifieke trends. Christopher L. Magee is Professor, Institute for Data, Systems, and Society, Massachusetts Institute of Technology, enCo-Director, International Design Centre, Singapore University of Technology & Design. Anuraag Singh is Co-founder en CTO van TechNext Inc. en was als fellow verbonden aan het MIT System Design and Management  en de MIT Work of the Future Task Force. Voor Honda heeft hij innovatief werk gedaan. Cherif Gamrais COO van TechNext, Inc. Hij werkte als alalist en als Associate and Vice President in Investment Banking in Paris, London and New York with Montety & Feral, Citigroup en Macquarie Capital.

2. Een interview met With Whurley

Innovator; Serial Entrepreneur; founder & CEO Strangeworks about Quantum Computing. Whurley  is de geestelijk vader van het bedrijf, een startup dat de kracht van quantum computing beschikbaar wil maken voor iedereen. Whurley heeft vele technische en innovatieve functies gehad, en is bekend als co-auteur van het boek Quantum Computing For Babies.

Meer informatie over Stephen Ibaraki:
Op ons Smart Humanity event in 2019 was Stephen Ibaraki een van de keynote sprekers. Daarnaast heeft hij het voorwoord voor het Smart Humanity boek geschreven. Stephen is bekend als investeerder in diverse technische start-ups, en hij is een belangrijke adviseur voor internationale netwerken zoals IFIP, ITU en YPO (zie: http://www.stephenibaraki.com/). Hij was ook voorzitter van Canada’s Association of Information Technology Professionals (CIPS). Als internationaal gerenommeerd spreker reist hij de hele wereld over en ontmoet hij invloedrijke wetenschappers, politici en Captains of Industry. Met deze mensen spreekt hij over de laatste technologische ontwikkelingen. Deze gesprekken worden door hem ook opgenomen en gepubliceerd via zijn netwerk. De gesprekken zijn allemaal vindbaar op de website van Stephen en op de website van de ACM: Stephen is een nauw verbonden aan de Association for Computing Machinery (ACM). De ACM is de Canadese zusterorganisatie van de KNVI (zie: https://www.acm.org/about-acm/about-the-acm-organization). Met de persoonlijke toestemming van Stephen en de ACM mogen we de gesprekken ook aan alle lezers van de KNVI nieuwsbrief aanbieden. 

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media