Regio Noord-Holland zoekt enthousiaste doeners

Alle nieuws

Regio Noord-Holland zoekt enthousiaste doeners

Zoveel leden in deze regio, daar moeten toch wat doeners tussen zitten. En die zoeken wij!

21 november 2018

De KNVI Regio bestaat bij de gratie van de leuke events en bijeenkomsten die er plaatsvinden. Wie heeft er zin om daar meer handen en voeten aan te geven? Om samen met een paar anderen eens te bekijken wat we kunnen doen om andere leden te ontmoeten en het netwerk van KNVI te verkennen? Lijkt het je wat, mail dan naar frankdegast@knvi.nl. Zet je telefoonnummer erbij, dan bel ik je terug en dan gaan we kijken of we een nieuw team kunnen gaan vormen!

Over de auteur

Regio Noord-Holland

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media