Speciale korting voor KNVI-leden: Digital Information Design (DID) training op 1 en 8 december.

Alle nieuws

Speciale korting voor KNVI-leden: Digital Information Design (DID) training op 1 en 8 december.

Brightboost verzorgt in samenwerking met APMG en ASL/BISL Foundation een pilot training DID Foundation op 1 en 8 december. KNVI-leden krijgen een speciale korting!

5 november 2021

Door onze warme relaties met Brightboost krijgen KNVI-leden een geweldige korting op de Digital Information Design (DID) training.

DID is de nieuwe internationale standaard voor Business Information Management en bouwt voort op BISL en BISL Next. Het is ontworpen voor optimaal gebruik van data binnen organisaties en om informatiemanagers te ondersteunen bij het inrichten en uitvoeren van business informatie management. Ook ondersteunt DID het opdrachtgeverschap bij de business. Het DID model helpt je om de informatievoorziening te organiseren en geeft inzicht in de risico’s van de gekozen aanpak. Met de DID best practice kun je betere vragen stellen over de wijze waarop je binnen je organisatie informatie hebt georganiseerd of hoe je informatiemanagement beter kan organiseren.

Meer informatie over DID op de linkedin groep en op de Foundation website. Meer informatie over de DID Foundation training op de site van Brightboost.

● Deelnemers die lid zijn van de KNVI kunnen aangeven (tijdens het bevestigen van de deelneming) dat zij via de komen. Zij krijgen dan  een korting van € 700 euro (op cursusgeld en gratis nederlands tentamen) waarmee het bedrag uitkomt op € 490 per deelnemer. 

● Er zijn 11 plaatsen beschikbaar met deze korting. Eventueel zijn er, bij een grotere vraag dan aanbod, meerdere cursus momenten voorhanden echter tegen normaal tarief (€1100) en reguliere examenkosten.

● De 11 deelnemers krijgen de mogelijkheid om gratis een examen af te nemen bij APMG.

Heb je belangstelling meld je dan gelijk aan. Vol is vol!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media