Nood breekt wet | Digitale ledenvergadering

Alle nieuws

Nood breekt wet | Digitale ledenvergadering

Nu verenigingen door de coronacrisis geen fysieke Algemene Ledenvergadering meer kunnen houden heeft de overheid de normale bepalingen uit het Burgerlijk Wetboek terzijde geschoven en een noodwet aangenomen die digitale alv’s mogelijk maakt. Als KNVI hebben we hier dankbaar gebruik van gemaakt met als resultaat dat enkele tientallen leden...

2 juni 2020

Nu verenigingen door de coronacrisis geen fysieke Algemene Ledenvergadering meer kunnen houden heeft de overheid de normale bepalingen uit het Burgerlijk Wetboek terzijde geschoven en een noodwet aangenomen die digitale alv’s mogelijk maakt. Als KNVI hebben we hier dankbaar gebruik van gemaakt met als resultaat dat enkele tientallen leden de ledenvergadering van 28 mei j.l. vanachter hun scherm konden volgen. Via onderstaande link kan de presentatie van de ALV worden teruggezien.

Presentatie >>

Aftreden Marthe van Tholen

Tijdens de ledenvergadering werd ook stigestaan bij het aftreden van Marthe Tholen. In haar rol als verbinder tussen het Verenigingsbestuur en Interessegroepen, heeft zij o.a. geholpen bij het opzetten van korte communicatielijnen tussen het Verenigingsbestuur en decentrale bestuurders. We bedanken Marthe voor haar betrokkenheid en de tijd en het enthousiasme die ze heeft gegeven aan de KNVI!

Marthe

De noodwet geldt tot 1 september 2020 en kan steeds met twee maanden verlengd worden als dat nodig is. Wie weet dat dus ook de najaarsvergadering in digitale vorm wordt georganiseerd.

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media