Event: Resilience en Antifragility uitgelegd en toegepast

Alle nieuws

Event: Resilience en Antifragility uitgelegd en toegepast

De zesde oktober zal Edzo zijn verhaal vertellen over de verschillende soorten weerbaarheid (resilience) en Antifragility in de context van organisatie ontwerp.

19 september 2020

Edzo's verhaal is geïnspireerd door chaos, VUCA en zwarte zwanen uit de boeken van Taleb. Super-actueel en relevant voor enterprise architecten die hun organisatie zo willen inrichten dat ze niet alleen ongevoelig zijn voor verstoringen (resilience) maar zelfs beter worden van deze verstoringen (antifragile).

Vanaf 20h komen we virtueel bij elkaar om te horen over deze onderwerpen en te discussieren over de toepassingen binnen je eigen context. Denk jij dat jouw organisatie voldoende weerbaar is? Wil je wel weerbaar zijn? Of gaan jullie die stap verder?

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media