Gezocht: Juryleden voor srvision innovation award powered by KNVI

Alle nieuws

Gezocht: Juryleden voor srvision innovation award powered by KNVI

Iets voor jou?

30 januari 2020

Op 10 en 11 juni 2020 zijn de srvisiondays, hét jaarlijks IT management congres. Tijdens het social event op 10 juni wordt de srvision innovation award powered by KNVI uitgereikt. De award gaat naar de persoon of organisatie die het meest innovatieve idee heeft verzonnen en/of heeft  toegepast binnen de IT.

Voor deze award zijn we op zoek naar enthousiaste juryleden die de inzendingen beoordelen en uiteindelijk de winnaar kiezen. We verwachten dat je er 2-4 dagen in totaal aan kwijt bent tot aan de uitreiking. Als dit je wat lijkt, stuur een mailtje met een korte motivatie en je linkedin profiel naar organisatie@srvision.nl en we nemen contact met je op. 

Mocht je zelf een innovatief idee of project hebben dat je direct wilt nomineren, gebruik deze link.    

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media