Woensdag 28 nov: 'Fast data' en 'Smart Shipping' bij Regio Den Haag

Alle nieuws

Woensdag 28 nov: 'Fast data' en 'Smart Shipping' bij Regio Den Haag

Graag nodigen wij je uit voor het evenement 'Smart Data' en 'Smart Shipping' op woensdag 28 november in Den Haag. Deel 1: De architectuur en technologie van 'fast data' applicaties door Bas Geerdink, deel: 2 Smart Shipping door Kevin Otjes. Inloop vanaf 18:30 met een lekker broodje en soepje. Ben jij er ook bij?

26 november 2018

Deel 1: De architectuur en technologie van 'fast data' applicaties door Bas Geerdink: 
Bas is werkzaam als Technology Lead bij het innovatiecentrum van ING. Hij heeft een brede achtergrond als softwareontwikkelaar, architect en manager en heeft academische titels in Artificial Intelligence en Informatics. Bas spreekt geregeld op conferenties en meetups, waarbij hij een mix van business cases, marktonderzoek, en zijn eigen visie overbrengt. 

Deel 2 Smart Shipping door Kevin Otjes:
Kevin Otjes is managing consultant bij KBenP Business Intelligence & Data Analytics. Het project Smart Shipping, wat genomineerd is voor ICT-project van het jaar bij de Overheid door de jury van Computable Awards 2018, is een mooie en concrete toepassing is van een hele set aan “buzzwords” die je nu veel hoort: data gedreven, Big Data, IoT/sensordata, Cloud, Machine Learning en Data Science. De casus heeft veel belangstelling opgeleverd van andere organisaties, waaronder: RWS, diverse provincies & gemeenten en ook Microsoft. 

Informatie en aanmelden 
Dit evenement vindt plaats in The Student Hotel in Den Haag (Hoefkade 9), op steenworp afstand van Station Den Haag Hollands Spoor. Inschrijven: https://www.knvi.nl/agenda/5bc6389424846301043aa816/SIG-architectuur-%27Fast-data%27-en-%27Smart-Shipping%27-?backUrl=%2Fagenda

Het programma 
• 18:30 uur - Inloop met sandwiches en soepje 
• 19:00 uur - Fast data 
• 19:45 uur - Smart shipping 
• 20:30 uur - Netwerkborrel 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de voorzitter van het KNVI Regiobestuur Den Haag of met bestuurslid Jeske de Jong.  
We hopen je te ontmoeten op de de 28ste. 
Graag tot dan! 

Over de auteur

Regio Den Haag

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media