Save the date! srvision24 'Service Our Future' - 17 april 2024

Alle nieuws

Save the date! srvision24 'Service Our Future' - 17 april 2024

Omarm het volgende tijdperk van servicemanagement en verken nieuwe concepten, baanbrekende technologieën en visionaire strategieën.

25 oktober 2023

We ontdekken de toekomst van servicemanagement aan de hand van drie hoofdthema's: 

1. Service-integratie: Kompas op complexiteit

Duik diep in de complexiteit van service-integratie, waar we de uitdagingen van het beheren van complexe ecosystemen en dynamische leverancierslandschappen ontrafelen. Verken de wereld van moderne servicedesks, enterprise service management en waardeketens met integrale security. Met srvision navigeert u feilloos door het steeds veranderende terrein van service-integratie.

2. Duurzame impact: Verder dan service, naar een betere wereld

Ontdek de transformerende kracht van servicemanagement bij het creëren van een duurzame en inclusieve toekomst. srvision gaat verder dan het conventionele en verkent onderwerpen als duurzaamheid, diversiteit, open samenwerking en het verbeteren van collega- en klantervaringen. Doe met ons mee aan het vormgeven van een servicegerichte wereld die een positieve, blijvende impact achterlaat.

3. Slimme technologie: Het servicelandschap van morgen vormgeven

Ga met srvision op reis naar de toekomst van slimme technologie. Laat je inspireren door de toepassing van AI, procesautomatisering, chatbots, selfservice, cloudplatforms en geavanceerde implementaties van ESM & ITSM-tools. Ontdek het potentieel van moderne technologie om een revolutie teweeg te brengen in het servicemanagementlandschap.

Meer informatie volgt. Zet woensdag 17 april 2024 alvast in je agenda!

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media