DEEL 10: Interviews Stephen Ibaraki - met Gavriella Schuster en Moon Jerin

Alle nieuws

DEEL 10: Interviews Stephen Ibaraki - met Gavriella Schuster en Moon Jerin

Stephen Ibaraki schreef het voorwoord van het KNVI-boek Smart Humanity en was keynote speaker tijdens het Smart humanity congres in 2019. Hij ontmoet invloedrijke wetenschappers, politici en...

31 maart 2022

Met dit keer:

1. Een interview met Gavriella Schuster

Gavriella Schuster is Global Business Leader en TEDx spreker en spreekt met Stefan Ibaraki over diversiteit, inclusie en gelijkheid in het high tech industrie. Ze is een van de oprichters van 'Women in Cloud' en 'Women in Technology Network'. Daarnaast werkt ze mee als lid van de Raad van Bestuur van Chinasoft International, de IAMCP (International Association of Microsoft Channel Partners) en de University of Washington Bothell. Door haar inzet heeft ze de ATHENA award ontvangen voor global leadership.

2. Een interview met met Moon Jerin

Moon Jerin is oprichter en CEO van Doctrina. Stephen Ibaraki gaat met hem in gesprek over blockchain, met name over de wijze waarop blockchain ingezet kan worden voor mensen die er slecht toegang toe hebben, en er wel gebruik van willen maken. Moon werkt aan het inzetten van deze technologie, en helpt organisaties in landen in Afrika en in de UK en Canada om deze technologie in te zetten. Moon werkte voor Shell, Tiffany &Co, Mitsubishi Chemical, Pfizer, Airbus en vele anderen om hen te helpen met marketing en innovatie-uitdagingen. Ze zet zich mede in voor de IEEE en is president van de IEEE-Women in Engineering. 


Meer informatie over Stephen Ibaraki:
Op ons Smart Humanity event in 2019 was Stephen Ibaraki een van de keynote sprekers. Daarnaast heeft hij het voorwoord voor het Smart Humanity boek geschreven. Stephen is bekend als investeerder in diverse technische start-ups, en hij is een belangrijke adviseur voor internationale netwerken zoals IFIP, ITU en YPO (zie: http://www.stephenibaraki.com/). Hij was ook voorzitter van Canada’s Association of Information Technology Professionals (CIPS). Als internationaal gerenommeerd spreker reist hij de hele wereld over en ontmoet hij invloedrijke wetenschappers, politici en Captains of Industry. Met deze mensen spreekt hij over de laatste technologische ontwikkelingen. Deze gesprekken worden door hem ook opgenomen en gepubliceerd via zijn netwerk. De gesprekken zijn allemaal vindbaar op de website van Stephen en op de website van de ACM: Stephen is een nauw verbonden aan de Association for Computing Machinery (ACM). De ACM is de Canadese zusterorganisatie van de KNVI (zie: https://www.acm.org/about-acm/about-the-acm-organization). Met de persoonlijke toestemming van Stephen en de ACM mogen we de gesprekken ook aan alle lezers van de KNVI nieuwsbrief aanbieden. 

Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media