Over KNVI

KNVI

KNVI, de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals, is een sterke loyale hub in een wereldwijd netwerk van informatieprofessionals, die u kennis, kennissen en kwalificaties kan bieden in het brede en diverse domein van de informatieprofessional. Kennis bieden we u door in heel Nederland jaarlijks tientallen evenementen te organiseren over actuele ontwikkelingen in uw vakgebied, en door actuele én historisch kennis binnen ons kennisdomeinen te beheren, ontsluiten en publiceren. Kennissen ontmoet u op een van de vele evenementen in uw regio, of door te zoeken in onze alleen onderling toegankelijke ledendossiers. Daarin vindt u van al uw collega’s de competenties, trackrecords en interessegebieden. Onze leden kwalificeren zich in de ledendossiers, de vereniging kwalificeert zich door te participeren in belangenverenigingen en gremia in binnen- en buitenland.

U vindt ons hier op LinkedIn.
Ons secretariaat staat u graag te woord: (033) 247 34 27
Lid worden kan via ons online inschrijfformulier.
U bent van harte welkom!

De KNVI is een samensmelting van de beroepsverenigingen KNVI, Ngi-NGN en SOD en zo sinds 1 januari 2017 in Nederland hèt platform voor Professionals in Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening.

 

 

Statuten, Huishoudelijk Reglement en Secretarieel Jaarverslag

Download hier de Statuten, het Huishoudelijk Reglement KNVI en het Secretarieel Jaarverslag 2017

 

Organisatie

Klik hier om alles te lezen over de organistie

 

Activiteiten en bijeenkomsten

Je kan deelnemen aan jaarlijkse grote events van de KNVI, alle activiteiten van je zelfgekozen interessegroepen én alle activiteiten in jouw regio. Denk aan workshops, info battles, meet-the-expert, studiereizen en netwerkborrels. Zo maak je optimaal gebruik van je netwerk in je directe omgeving en van je netwerk in je specifieke vakgebied. Zowel regio’s als interessegroepen hebben een jaarlijkse ledenvergadering waar je je kan laten horen.

 

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact op met de KNVI via onderstaande contactgegevens:

Ambachtsstraat 15
3861 RH Nijkerk
T 033 – 2473427
E info@knvi.nl