Kenniscentrum

Webinar
Terugkijken KNVI Super Tuesday 1 februari 2022 'De nieuwe informatierevolutie die Persoonlijk Kennis Management heet!'
KNVI
01-03-2022
Op dinsdag 1 februari vond het KNVI Super Tuesday event 'De nieuwe informatierevolutie die Persoonlijk Kennis Management heet!' plaats. Een succesvol webinar met sprekers Martijn Aslander, Mark Vletter (Innovator; Voys), Bart van der Meij (Consultant Duurzame Innovatie ontwikkeling, Pulsar Partners). Gemist? Je kan 'm nu terugkijken!
Bekijk het document
Trefwoorden: Bijeenkomst
Overig
pdf
Multidisciplinary Aspects of COVID-19 apps
Natascha van Duuren LLM & Victor de Pous LLM (eds.)
KNVI
20-12-2021
Deze bijzondere reeks gaat uit van de noodzaak dat digitalisering om een brede benadering vraagt en volgt tegelijkertijd de lijn dat het recht er niet is voor juristen, maar zich richt op dat deel van de samenleving dat het tracht te normeren. Anders gezegd: zowel waardevolle als toegankelijke informatie voor professionals, bestuurders en politici. Alle auteurs werken mee uit oogpunt van algemeen belang, wat eveneens voor de hoofdredactie geldt. Dank aan iedereen die de reeks mogelijk maakt, niet in de laatste plaats de KNVI (het platform voor informatieprofessionals in Nederland) en uitgeverij deLex.
Bekijk het document
Trefwoorden: Internationaal
Overig
pdf
Multidisciplinary Aspects of Blockchain
Natascha van Duuren LLM & Victor de Pous LLM (eds.)
KNVI
20-12-2021
Deze bijzondere reeks gaat uit van de noodzaak dat digitalisering om een brede benadering vraagt en volgt tegelijkertijd de lijn dat het recht er niet is voor juristen, maar zich richt op dat deel van de samenleving dat het tracht te normeren. Anders gezegd: zowel waardevolle als toegankelijke informatie voor professionals, bestuurders en politici. Alle auteurs werken mee uit oogpunt van algemeen belang, wat eveneens voor de hoofdredactie geldt. Dank aan iedereen die de reeks mogelijk maakt, niet in de laatste plaats de KNVI (het platform voor informatieprofessionals in Nederland) en uitgeverij deLex. _______
Bekijk het document
Trefwoorden: Internationaal