Kenniscentrum

< Terug naar overzicht

Vacature Full-Stack Developer | 32-40 uur

Samenvatting

Wil jij meewerken aan het bouwen van de nieuwe generatie software? Werk je daarbij graag in een gemotiveerd team waar iedereen gefocust is op hetzelfde: hoge klanttevredenheid en een goed bedrijfsresultaat? Dan is deze vacature Full-Stack Developer de baan van je dromen!

https://www.knvi.nl/download/?id=21153&download=1
Download
07 January 2019

Vacature Full-Stack Developer

Wil jij meewerken aan het bouwen van de nieuwe generatie software? Werk je daarbij graag in een gemotiveerd team waar iedereen gefocust is op hetzelfde: hoge klanttevredenheid en een goed bedrijfsresultaat?

Dan is onze vacature Full-Stack Developer de baan van je dromen!

Wij vinden we het belangrijk dat iemand op de juiste plek terecht komt. Wij ontwikkelen en implementeren al meer dan 32 jaar softwareoplossingen op het gebied van werving & selectie, recruitment, persoonlijke mobiliteit en reorganisatie. Onze opdrachtgever is trots op een klantenlijst van ruim 300 bedrijven en instellingen. Onder hun klanten bevinden zich werving- en selectiebureaus, de Rijksoverheid én spraakmakende bedrijven en publieke instellingen.

De functie

Wij zoeken uitbreiding in ons web-development team met een Full-Stack Developer. Als Developer ben je verantwoordelijk voor alle lagen in de applicatie. De focus van het team ligt continue op het realiseren van applicaties die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid en gemak.

Wat je echt doet

- Je kunt zelfstandig te werk gaan en je kunt specificaties in- en aanvullen en deze vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen.

- Je bouwt samen met je collega’s aan webbased applicaties en zorgt dat deze worden geïnstalleerd en onderhouden op de serveromgevingen.

- Je hebt een heldere manier van communiceren en je kunt technische oplossingen in Jip-en-Janneketaal uitleggen aan niet-techneuten.

- Je kunt schakelen tussen detail- en helicopterview.

- Je kunt je snel nieuwe technische zaken eigen maken: libraries/frameworks/talen, etc.

Wij zoeken:

De ideale Full-Stack Developer heeft zijn sporen verdient in het bouwen van bedrijfsapplicaties. Je bent bekend met Javascript, HTML5, CSS, C#, SQL, MVC/MVVC en Webservices. Je bent bekend met tooling als SVN en Visual Studio.

Geboden wordt:

- Een uitstekend salaris

- 28 vakantiedagen

- Een bonusregeling

- Een fulltime dienstverband (parttime is bespreekbaar, min. 32 u/wk)

- Ruimte voor ondernemingsgeest, collegialiteit, klantgerichtheid en vrijheid om aan eigen talenten te bouwen

- Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid

Interesse?

Heb je interesse, stuur je motivatiebrief & CV naar chris@signature-recruitment.nl of bel 0624271771 voor meer info.

 

 

Aangemaakt door

Jitze Vellenga

Verenigingsmanager KNVI

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments