Alle events

KNVI Super Tuesday "Het oplossen van je tekort aan tech-talent met vrouwelijke en atypische talenten"

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

dinsdag 4 juli 2023 van 16:00 uur tot 17:30 uur

Het oplossen van je tekort aan tech-talent met vrouwelijke en atypische talenten

We ervaren allemaal een tekort aan talent in de IT-sector. Tech-talent is schaars, terwijl de werklast en vraag naar tech-teams toeneemt. Bedrijven hebben moeite om openstaande vacatures te vervullen met IT talenten, daarnaast hebben veel bedrijven ook nog te maken met de Social Return on Investment (SROI) quota, wat soms als een extra last kan aanvoelen.

Wat als? Wat als de SROI een kans kan zijn om een win-win te creëren en beide doelen tegelijkertijd te bereiken? Hoe, vraag je je af?

We hebben Floris van Onselen (CJIB), Sander Klaver (categoriemanager inhuur ICT Rijksoverheid) en Diem Do codeGorilla uitgenodigd om hun successen, leermomenten en uitdagingen te delen met het werken met SROI-kandidaten en praktische tips te geven over hoe succesvolle SROI-projecten te starten en hoe te werken aan meer diversiteit en inclusie in teams, bijvoorbeeld door extra aandacht te geven aan het werven van meer vrouwelijke talenten, atypische talenten of professionals met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Op elke eerste dinsdag van de maand verzorgt de KNVI een webinar of live event in de 'Super Tuesday' reeks. Deze reeks vormt een gebalanceerde afspiegeling van de verschillende disciplines binnen de KNVI op het gebied van Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening. Deze events worden georganiseerd door de centrale activiteitencommissie.
Deelname aan dit event is kosteloos voor KNVI-leden. Ben je geen KNVI-lid dan zijn de kosten voor deelname € 25,- exclusief btw. No-show regeling: Op onze events is de no-show regeling van toepassing. 
Aan dit event is 1 PE-punt toegekend.

Algemene info

PE punten: 1
Ticket Prijs
Leden KNVI Gratis
Online

Volg ons op social media