Kenniscentrum

< Terug naar overzicht

Vacature Salesforce Developer – Mysolution Houten

Samenvatting

Als Salesforce Developer krijg je de kans om mee te werken aan een nieuwe applicatie op het nieuwste source driven ontwikkelplatform van Salesforce, SFDX. Je bent niet bang om te experimenteren en wilt meer dan een focus op strakke FO's. Je levert een cruciale bijdrage aan het nieuwe, innovatieve recruitmentsysteem dat zij bouwen voor corporate recruitmentafdelingen en werving- en selectiebureaus.

https://www.knvi.nl/download/?id=21137&download=1
Download
07 January 2019

Salesforce Developer – Locatie Houten

Als Salesforce Developer krijg je de kans om mee te werken aan een nieuwe applicatie op het nieuwste source driven ontwikkelplatform van Salesforce, SFDX. Je bent niet bang om te experimenteren en wilt meer dan een focus op strakke FO's.  Je levert een cruciale bijdrage aan het nieuwe, innovatieve recruitmentsysteem dat zij bouwen voor corporate recruitmentafdelingen en werving- en selectiebureaus.

Opdrachtgever ontwikkelt en implementeert softwareoplossingen op het gebied van werving & selectie, recruitment, persoonlijke mobiliteit en reorganisatie. Zij zijn trots op een klantenlijst van ruim 300 bedrijven en instellingen. Onder de klanten bevinden zich werving- en selectiebureaus, de Rijksoverheid én spraakmakende bedrijven en publieke instellingen. Alles wat zij in 30 jaar hebben geleerd in combinatie met huidige en toekomstige ontwikkelingen gebruiken zij voor het bouwen van een nieuw recruitmentsysteem op Salesforce. Zij maken gebruik van het nieuwe ontwikkelplatform SFDX. Voor de uitbouw van het Salesforce team zoeken we Salesforce (Apex) Developers die in samenwerking met het team en de klant concrete oplossingen op kunnen zetten. Doordat het bedrijf nog in de beginfase opereert, heb je zeker een leidende rol bij de ontwikkeling van het nieuwe product. Met jouw ervaring breng je de nieuwste technieken met je mee en weet je wat succesvol is.

Opdrachtgever

Opdrachtgever is een succesvolle leverancier van standaard software op basis van Microsoft Dynamics NAV gericht op de flexmarkt en zakelijke dienstverlening. Bedrijven als Brunel, AB Vakwerk, SUSA, Timing, Covebo, Michael Page en POSG werken met hun innovatieve software. Met ruim 70 medewerkers is de organisatie overzichtelijk en informeel, maar kwalitatief hoogstaand. Hun merk staat voor klasse, niet de middenmoot maar innovatiever, meer integratie en meer efficiency. Cultuur is te typeren als professioneel, resultaatgericht en vooral ook collegiaal. Je zult snel merken dat je bij ons je kwaliteiten optimaal kunt ontplooien.

Functievereisten

+ Je bent een bevlogen Developer die weet hoe je een goed onderhoudbare Force.com of CRM applicatie moet bouwen
+ Je hebt een afgeronde HBO- of Academische opleiding

+ Je bent Salesforce gecertificeerd Developer (Advanced Developer)
+ Je hebt minimaal drie jaar ervaring op het gebied van software engineering, waarvan minimaal twee jaar op het gebied van Salesforce development
+ Je weet precies wat wel en juist niet kan op het Salesforce1 platform
+ Ervaring met Lightning is een must
+ Je ziet snel wat er moet gebeuren om een project te laten slagen
+ Het is prettig als je kennis en ervaring hebt met integratie naar back-end systemen en/of mobile development
+ Ervaring met Agile, met name de SCRUM werkwijze, is een pré

Aanbod

+ Goede arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, telefoon, laptop en 28 vakantiedagen
+ Vakantiedagen bijkopen is mogelijk
+ Een aantrekkelijke bonusregeling
+ Een platte organisatie waar iedereen van elkaar blijft leren
+ Een leuk en hecht team waarin je kunt deelnemen aan verschillende activiteiten
+ Persoonlijke groei en ontwikkeling

Solliciteren

Wil jij aan de slag als Salesforce Developer? Mail je CV en motivatie naar chris@signature-recruitment.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Chris Raghoebarsing via 06 24271771. 

 

Aangemaakt door

Jitze Vellenga

Verenigingsmanager KNVI

deel deze pagina via

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl. Comments