Alle events

KNVI Super Tuesday - A Digital Library, the best of two worlds

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

dinsdag 12 december 2023 van 16:00 uur tot 17:30 uur

A Digital Library, the best of two worlds

Goed onderwijs biedt kansen, digitalisering biedt kansen, ontsluiting van kennis biedt kansen, we weten het allemaal. Bieden wij als KNVI ook kansen? Wij denken van wel.

Bij de KNVI zijn wij techno-optimisten en geloven wij dat het delen van kennis voor iedereen voordelen heeft, voor zowel degene die de eigen kennis deelt als voor degene met wie de kennis gedeeld wordt. Je leert ervan, je versterkt elkaar en je verbindt je met elkaar. De leden van de KNVI delen regelmatig hun kennis op het gebied van informatievoorziening, - management en –technologie met elkaar, via events, webinars, lezingen en publicaties. Op 12 december komt daar een nieuwe manier van kennisdeling bij, namelijk co-creatie op het gebied van trainingen, cursussen en skills.

Op 12 december introduceren wij de Maxim Nyansa Digital Library bij de KNVI. Samen met Diana van der Stelt, medeoprichter en bestuurder van Climbing The Right Tree gaan we laten zien hoe KNVI-leden deze Digitale Bibliotheek kunnen gaan gebruiken om open source kennis- en trainingsmateriaal te ontwikkelen en te ontsluiten voor zichzelf en voor elkaar. En dat is niet alleen leuk en leerzaam, maar heeft ook een verdere impact dan alleen de KNVI.

Via een live-verbinding zullen de collega’s van de Maxim Nyansa Foundation meer vertellen over het verschil dat een kans op goede kennisuitwisseling kan maken. Zij bieden tijdens deze laatste Super Tuesday van het jaar een inkijkje in hoe ook leden van de KNVI mee kunnen doen als trainer in de trainingsprogramma’s van de Foundation en hoe je dan de echte impact kunt ervaren die zulke internationale kennisuitwisseling heeft op zowel trainers als studenten.

Dichterbij was internationale kennisdeling nog nooit, letterlijk the best of two worlds.

Ben je al nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de Super Tuesday “A Digital Library, the best of two worlds”

Op elke eerste dinsdag van de maand verzorgt de KNVI een webinar of live event in de 'Super Tuesday' reeks. Deze reeks vormt een gebalanceerde afspiegeling van de verschillende disciplines binnen de KNVI op het gebied van Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening. Deze events worden georganiseerd door de centrale activiteitencommissie.
Deelname aan dit event is kosteloos voor KNVI-leden. Ben je geen KNVI-lid dan zijn de kosten voor deelname € 25,- exclusief btw. No-show regeling: Op onze events is de no-show regeling van toepassing. 
Aan dit event is 1 PE-punt toegekend.

Algemene info

PE punten: 1 Online

Volg ons op social media