Alle events

KNVI Super Tuesday "functioneel beheerder de superman van de organisatie"

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

dinsdag 7 februari 2023 van 16:00 uur tot 17:30 uur

Waarom is de functioneel beheerder de superman van de organisatie? Kom naar de Super Tuesday op dinsdag 7 februari (online, 16.00 uur)! Daar onthult Daniël E. Brouwer, KNVI-lid, goeroe en bestseller auteur van 'Hét handboek voor de functioneel beheerder' en 'Het procesboek voor de functioneel beheerder' het antwoord op die vraag!

Interessant voor jou dus, de functioneel beheerder, om bij te blijven in je vak. Daniel komt bovendien met concrete handvatten om je werk als functioneel beheerder nog beter te maken!

Maar deze Super Tuesday is zeker ook interessant voor je collega's! Vraag aan Daniel alles wat je wilt weten over de rol van functioneel beheerder en hoe je hem of haar kunt inschakelen, zodat jij niet meer hoeft te mopperen op je IT-middelen!

Geen vraag is te gek; doe mee in de chat! Tom Dalderup is de moderator van deze Super Tuesday en zorgt dat je antwoord krijgt op al jouw vragen!

Pak die kans! Doe je voordeel met de handvatten en de ervaringen van Daniel Brouwer! Optimaliseer jouw werk als functioneel beheerder en weet als collega hoe je de functioneel beheerder kan laten groeien in zijn/haar rol!

Ben erbij! Tot 7 februari!

Op elke eerste dinsdag van de maand verzorgt de KNVI een webinar of live event in de 'Super Tuesday' reeks. Deze reeks vormt een gebalanceerde afspiegeling van de verschillende disciplines binnen de KNVI op het gebied van Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening. Deze events worden georganiseerd door de centrale activiteitencommissie.
Deelname aan dit event is kosteloos voor KNVI-leden.
Ben je geen KNVI-lid dan zijn de kosten voor deelname € 25,- exclusief btw.
No-show regeling: Op onze events is de no-show regeling van toepassing. 
Aan dit event is 1 PE-punt toegekend.

Deel met anderen

Volg ons op social media