Gratis e-book bij deelname aan KNVI Event op 7 november

Alle nieuws

Gratis e-book bij deelname aan KNVI Event op 7 november

Alle deelnemers aan het KNVI Event op 7 november ontvangen van Van Haren Publishing gratis het e-book 'De functioneel beheerder en BISL (2de herziene druk). 

27 juni 2024

Het boek 'De functioneel beheerder en BISL' gaat vooral over de praktische toepassing van BiSL (Business Information Service Library). Een theoretisch model begrijpen is de eerste stap, maar het kunnen toepassen in de praktijk is toch wel iets anders. Dit boek helpt je bij het inrichten van business informatiemanagement in de praktijk en geeft je met concrete handvatten inzicht in welke omstandigheden gevolgen hebben voor die inrichting.

Daarnaast wordt in dit boek een aantal populaire modellen en technieken beschreven, waarmee de functioneel beheerder zijn of haar voordeel kan doen. Denk aan het maken van een IDEF0-diagram, een BPMN-diagram, een Data Flow Diagram en het gebruik van de use case-techniek en de Entity Relationship Diagram-techniek, alsook het modelleren van een klassen- en toestandsdiagram met UML.

Kortom, een handig boek voor informatieprofessionals van de KNVI, hét platform voor professionals in informatiemanagement, informatietechnologie en informatievoorziening.

Achtergrond
Het boek 'De functioneel beheerder en BISL' dient als de kernliteratuur voor het examen BiSL® Practitioner - 4de editie. Dit is ook een belangrijke stap binnen het Informatiemanagement Career Path, dat is ontwikkeld onder leiding van de KNVI Interessegroep Open Standaarden. In het boek 'De functioneel beheerder en BISL' zijn geen case studies opgenomen; deze zullen worden ontwikkeld en gepubliceerd onder leiding van de KNVI IG Open Standaarden.

>> Meld je hier aan voor het KNVI Event op 7 november 2024

Cover boek Functioneel beheerder en BISL


Over de auteur

KNVI's afbeelding
KNVI

Reacties toevoegen is alleen mogelijk voor leden, klik hier om deze pagina te bekijken binnen mijn.knvi.nl.

Volg ons op social media